torsdag 4 april 2013

Mount Everest (30)

Hej hej!

Igår kom vi fram till byn Namche ca (3500 möh..) och efter en god middag var det läggdags. Alla var lite trötta efter den första långa vandringen. Idag var det egentligen en vilodag med de flesta av oss gick upp ca 400 höjdmeter för att få se Mount Everest. Vi passerade förbi en militäranläggning samt en liten flygplats!!? Väl uppe på toppen såg vi äntligen det jag har siktat mot, EVEREST.

Gott med kaffe på 3900 möh. kolla in vyn bakom mig med flera av de stora bergen. Lhotse till höger om Everest och Nyptse till vänster. Berget till höger ovanför mitt huvud heter Amadablam. 

Imorgon bär det av mot Dingbuche.

Höres!
:-)


3 kommentarer:

 1. Ser härligt ut. Hur varmt/kallt är det? Ha det så! bra

  SvaraRadera
 2. Har nu klivit på Din resa mot toppen "BamBam".

  Ett par ord på vägen:

  "Endast de med stora drömmar är de som kommer att övervinna stora motgångar och alltid ha tillräckligt med styrka för att ta nästa steg. Det är de med starka viljor och drömmar som gör att andra inspireras till att drömma och vågar tänja på sina visioner.

  Önskar Dig all lycka att denna gång nå toppen av ME och uppnå ditt mål. Danne Sturk

  SvaraRadera
 3. hejsan, har precis hittat till din blogg och håller tummarna för dig. kommer med spänning fortsätta att följa din blogg och hoppas på att du når ditt mål. stort lycka till! //pm

  ps har du träffat på några norrmän där? från stavanger? ds

  SvaraRadera